středa 12. března 2014

Mikiny, mikiny a mikiny

Opět jedna z věcí, na kterou jsem se dlouho chystala a konečně došlo i na realizaci.

Všechny mikiny jsou podle jednoho střihu z Burdy a hned ve dvou velikostech. Modelové odmítají spolupracovat, tak alespoň takhle...

 
A konečně jsem také nezapomněla na štítky "Cool by mother" a "MAMA factory".

 


 

pondělí 10. března 2014

Jarní kytice

"A kdy už konečně vyrobíme ty kytky z toho časopisu?" Zasvěcení už tuší, že je to další "nátlak" mého syna ve stylu "co budeme dneska vyrábět". Moc času na lepší nakreslení šablony nedal, museli jsme hned začít:-) Jedna pro babi, ta není ani na fotce, dodělali jsme a už ji odnášel, dvě prý budou pro paní učitelky do školky, další pro tetu, pro Nikču... a jedna pro maminku. "Tak nám, mami, zase nic nezbude!"
 
 

 




neděle 9. března 2014

Únorová taška a další taštičky

Vymyslet, co bude na klopě únorové tašky mi dalo zabrat. Pak v diskuzi v kurzu zaznělo, že jedna "spolužačka" tam dá asi sovu pro dceru a nápad na kočku byl tady. Zasedla jsem k pinterestu a tuhle krásku s pozitivním heslem našla.

 
 
 
A v únoru vznikla ještě tato kosmetická taštička
 


a jedna mini Dordoletka šitá skoro celá v ruce.



 
 
 

neděle 2. března 2014

TUSAL k 1. 3. 2014

Podle pořádně napěchované sklenice byl únor u mě hodně plodným měsícem:-) Chvíli jsem přemýšlela, že najdu větší sklenici, příp. založím druhou... V následujících dnech se budu snažit vložit ještě pár drobností co jsem v únoru stihla.

 
 
 
 Příští novoluní 30. 3. 2014!!!